Utilaje de Santier (utilajedesantier.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • Dragon Star/DPD, Livrare in 2-3 zile, Termenul de livrare depinde de perfomantele curierului. Calcul cost livrare in functie de greutatea comenzii, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 6,00 RON

  0 kg … 5 kg   →   10,00 RON
  5 kg … 10 kg   →   15,00 RON
  10 kg … 20 kg   →   25,00 RON
  20 kg … 40 kg   →   35,00 RON
  40 kg … 60 kg   →   45,00 RON
  60 kg … 100 kg   →   85,00 RON
  100 kg … 400 kg   →   150,00 RON
  400 kg sau peste   →   180,00 RON


Cum se livreaza

Livrarea produselor poate fi facuta la orice adresa din tara, indicata corect de Dumneavoastra pe Comanda lansata pe site, si este asigurata - contractual - cu societatea de curierat rapid, "Dragon Star/DPD".

Costurile de transport sunt evidentiate in COSUL DE CUMPARATURI  sunt trecute cu TVA


Pentru a se evita situatii confuze, disfunctionale sau rau intentionate, ne rezervam urmatorul drept:

Livrarea produselor se face dupa confirmarea telefonica a Clientului privind Comanda lansata pe Site-ul nostru.

                                                                       

                                                                                Transport şi retururi


Comenzile plasate pe site-ul www.utilajdesantier.ro vor fi expediate prin curier rapid in orice localitate din tara, contra cost. Durata de procesare a unei comenzi variaza un functie de disponibilitatea produsului, intre 1-3 zile lucratoare.  Comenzile expediate vineri vor fi livrate in cursul zilei de luni.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile  Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o cerere de returnare, de exemplu, trimisă prin e-mail .Cererea de returnare trebuie să cuprindă datele de identificare ale produsului şi ale persoanei care l-a achiziţionat. Pe lângă cerere trebuie anexate factura în original, certificatul de garanţie în original, cât şi copie după buletinul persoanei pe care a fost făcută factura.

Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei. Ştergerea seriei parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.

Produsul poate fi returnat doar în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul şi accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură (transportul fiind suportat de catre dvs) Denunţarea contractului se face doar în scris. In situatia in care produsul sau ambalajul prezinta urme de genul celor de mai sus ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

Reprezentantul societatii noastre va comunica, fara intarziere, confirmarea de primire a cererii de returnare in acelasi mod in care l-ati trimis. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, exceptand costurile livrării, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

  

Expediaţi produsele, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

 

Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta returnarea sau de a face rambursare partiala a contravalorii produselor, in situatiile in care produsele:

 • sunt deteriorate, prezinte urme de uzura sau semne de folosire excesiva sau utilizare abuziva, zgarieturi, ciobituri sau lovituri sau socuri mecanice/electrice
 • au ambalajul deteriorat sau incomplet
 • au accesorii, componente sau documente lipsa (dintre cele cu care a fost livrat)
 • au fost livrate impreuna cu produse cadou iar acestea lipsesc din coletul de returnare
 • au facut parte dintr-o comanda speciala (comanda speciala este aceea care nu face parte din stocul uzual al Vanzatorului dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme si plata unui avans).
 • au fost personalizate sau confectionate special pentru dvs, la cererea dvs.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o facă într-un magazin(testare pornit/oprit).

Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, dacă în urma verificarii conformitatii, proprietăților și functionalitatii produselor se dovedește ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzătoare de către dvs.

Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@utilajedesantier.ro . Dacă cererea de retur este acceptată, vă vom trimite un email de confirmare a returului, precum și instrucțiuni despre și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi o returnare nu vor fi acceptate.

De asemenea, nu vor fi rambursate costurile suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor!!!

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.

 Mentiune speciala : produsele prevazute cu motor termic (benzina, GPL sau diesel) odata puse in functiune intra intr-un proces ireversibil de uzura ceea ce presupune ca in cazul returnarii unui produs cu motor termic care a fost pus in functiune, acesta se considera uzat in proportie de 15%. Suma returnata pentru un produs cu motor termic returnat care a fost pus in functiune va fi de 85% din valoarea comenzii. 

Administratorul www.utilajdesantier face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.