Trotineta Electrica E inSPORTline Swifter

2.799,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 19890
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Trotineta electrică inSPORTline Swifter este o trotinetă revoluționară cu care veți putea face plimbări confortabile. Este perfectă pentru utilizarea în oraș în fiecare zi, această trotinetă vă ajută să evitați blocajele de trafic și prin urmare, să economisiți timp prețios. Chiar dacă este o trotinetă puternică, cântărește doar 10,5 kg (datorită cadrului său ușor din aluminiu). Mai mult decât atât, puteți plia trotineta sau să o deschideți în cel mai scurt timp, ușurând transportul și / sau depozitarea acesteia. Cauciucurile gonflabile de 8”se vor trece cu ușurință peste denivelările din drum./

/

Pentru a fi mereu în siguranță, trotineta electrică inSPORTline Swifter dispune de frâne spate la picior cât și electronice, punte antiderapantă și ghidon de cauciuc pentru o aderență perfectă și un control maxim. Puteți porni luminile față și spate cu baterie, precum și claxonul, apăsând un buton pe ghidon. Lampa de frână spate se va aprinde în timpul frânării. Ecranul încorporat arată distanța, viteza curentă, modul de viteză și starea bateriei, oferind toate informațiile de care aveți nevoie în timpul deplasării.

/

/
/

Mai bună, mai fiabilă și oferind mai multe cicluri de încărcare decât bateriile fără marcă, bateria litiu LG de 5,2 Ah permite o autonomie de 15 km pe o singură încărcare (bateria se încarcă până la capacitate maximă în 3 - 5 ore). Drept urmare, puteți utiliza trotineta de mai multe ori înainte de a fi nevoie să reîncărcați bateria. Mai mult decât atât, puteți utiliza trotineta chiar dacă bateria este descărcată. Amplasată pe punte, bateria nu vă va deranja în timpul deplasării. O puteți reîncărca cu ușurință folosind încărcătorul compact, pe care îl puteți lua oriunde mergeți.


/

Avertisment: Depozitați bateria într-un loc uscat și departe de lumină, cu temperatura camerei cuprinsă între 10 ° C și 20 ° C. Înainte de a o păstra pentru o perioadă mai lungă de timp, încărcați bateria la capacitate completă. Repetați procesul în fiecare lună.


Specificații tehnice:

Material cadru

aluminu

Putere motor

250 W

Tip motor

fără perii

Viteză maximă

25 km/h

Moduri viteză

12/20/24 km/h

Baterie

Li-Ion 5.2 Ah, 187.2 Wh, 36 V

Autonomie pe o singură încărcare

15 km

Timp încărcare (capacitate totală)

3 – 5 ore

Frâne

Electronică spate, spate picior

Cauciucuri

Față gonflabil, spate umplut

Dimensiuni roți

8 (20.3 cm)

Presiune maximă roți

2.5 bar / 36 PSI

Dimensiuni punte

40 x 11 cm

Înălțime superioară punte

14 cm

Înălțime inferioară punte

7 cm

Înălțime ghidon

105 cm

Lățime ghidon

43.5 cm

Lumini

Față și spate, automat la frânare

Dimensiuni

95 x 43 x 110 cm

Dimensiuni pliată

95 x 43 x 37 cm

Înălțime minimă utilizator recomandată

150 cm

Limită de greutate

100 kg

Masa

10.5 kg

Accesorii

mecanism pliere, cric, aripi, închidere automată în pauză

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review