Generator de curent 5.5 kW inverter - HIBRID (GPL + benzina) - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-5500iEG-S

8.129,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU KS-5500iEG-S
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Generator de curent 5.5 kW inverter - HIBRID (GPL + benzina) - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-5500iEG-S


Date tehnice:

Voltaj/Frecventa 230V / 50 Hz

Putere maxima: 5.5 kW

Putere continua: 5.0 kW

Factor de putere, cosφ: 1

Amperaj (max.): 23.9 A

Sistem de pornire: manual/electric

Tip motor KS 330i, benzina 4-timpi, 1 cilndru, racire cu aer

Putere motor 9,5 cp / 312 cmc

Capacitate rezervor: 13.5 l

Autonomie la o sarcină 50%, 4.5

Priză 12V, A 12V/8.3A

Ieșiri USB 5V/1A, 5V/2.1A

Mufă pentru conecatarea în parallel DA

Nivel zgomot LPA(7m)/LWA, dB 66/91

Greutate utilaj 52.5 kg

Dimensiuni nete (L*L*Î), mm 610х470х535

Dimensiuni brute (L*L*Î), mm 680x510x605


Echipare standard:

Generatorul pe GPL/ benzină de tip invertor KS 5500iEG S al mărcii germane Könner & Söhnen în carcasă izolată fonic este o sursă de energie electrică compactă, practic silențioasă. O caracteristică cheie a acestui model este faptul că produce un curent electric cu unda sinusoidală pură.

Modul Economy vă permite să reduceți consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici prin reducerea turației motorului. Alternatorul cu înfășurare din cupru și motorul puternic K&S garantează o utilizare fără probleme și pe termen lung și îndeplinesc toate standardele europene de calitate. Prezența afișajului LED oferă posibilitatea de a controla funcționarea generatorului intr-un mod mai eficient și de a efectua întreținerea tehnică în timp util.

Funcționează atât pe benzină, cât și pe gaz (propan-butan), iar setul include tot ceea ce aveți nevoie pentru a utiliza gazul în calitate de combustibil: un furtun cu reductor care se conectează la butelie și asigură fiabilitatea conexiunii la gaz. Trebuie doar să conectați generatorul la butelie și să porniți motorul.

Când funcționează pe gaz, puterea generatorului este redusă cu 10%.

Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor ore, frecvență, tensiune), indicator mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, două ieșiri USB (5V / 1A, 5V / 2.1A), priză 230 V și terminal de împământare.

Posibilitatea de conectare în paralel a două generatoare pentru creșterea puterii nominale de ieșire și posibilitatea de utilizare a dispozitivelor mai puternice. Cu ajutorul cablului inclus, puteți conecta două generatoare de tip invertor veți obține o putere de ieșire egală cu suma capacităților nominale ale acestor modele.

Generatorul este echipat cu accesorii suplimentare: cheie de bujie, pâlnie pentru umplerea ușoară a uleiului de motor, cablu pentru conectare in paralel, ștecher Schuko 16 A, surubelnita PH2 6.0 mm, stecher 32 A CEE.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review