Carucior de transport pt. placi ceramice de dimensiuni mari, 360cm, 140kg - RUBI-18934

3.134,29 RON (TVA inclus)
Transport Gratuit
Cod produs - SKU RUBI-18934
Stoc limitat

Descriere

Carucior pt. sistem transport placi de dimensiuni mari - Rubi

 

Pentru a transporta cu usurinta placi ceramice de mari dimensiuni, in special placi cu o grosime mai mare.

 

Sistem de transport și manipulat din gama SLAB SYSTEM, pentru placi de format mare. Indicat special pentru manipularea plăcilor cu grosimi de la 6 mm.

Căruciorul SLAB este destinat utilizării exclusive cu sistemele de transport din gama RUBI SLAB SYSTEM: SLAB TRANS HEAVY DUTY și SLIM EASY TRANS *. Datorită sistemului de fixare EASY FIX, Căruciorul SLAB permite montarea și demontarea rapidă și ușoară a sistemului de transport.

Căruciorul SLAB este ușor și compact. Designul său garantează  căruciorului SLAB ocupă doar spațiul potrivit. Și profilele sale de aluminiu armate îi conferă o rezistență deosebită și rezistență structurală cu greutate minimă.

Căruciorul RUBI SLAB, încorporează un braț extensibil pentru a facilita manevra de încărcare și descărcare a placii ceramice pe masa de lucru. Cu brațul pliat, SLAB TROLLEY vă permite să parcurgeți cadrul unei uși standard, fără a fi nevoie să efectuați manevre complexe sau riscante, încărcând chiar și sistemul de transport și materialul în formatul său maxim.

Echipat cu patru roți rotative (360º) cu sistem de frânare și blocare STOP & FIX, căruciorul SLAB crește siguranța în manevrele de încărcare și descărcare. Datorită înclinării sistemului de transport, SLAB TROLLEY devine suportul ideal pentru îndeplinirea sarcinii de aplicare cu dubla lipire.

Căruciorul SLAB are barele de protecție din cauciuc pentru a evita posibilele impacturi cu materialul sau alte elemente.

Cu ajutorul căruciorului SLAB, utilizatorul poate manipula piese cu o greutate maximă de până la 140 kg și dimensiuni de până la 360 cm x 160 cm.

CarucioruL SLAB este livrat dezasamblat și necesită montaj pentru prima utilizare.

* Folosirea SLIM EASY TRANS cu căruciorul SLAB necesită utilizarea obligatorie a setului CROSSBAR (ref. 18819). Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review